Doppgjutning i plast Gjutning i plast
Introduktion
 Design och utvecklingsservice
De flesta väl utformade produkter startar som ett frö till en idé, redan där vill vi vara med vid den initiala skapelseprocessen. Vi är övertygade om att ett partnerskap mellan kund och leverantör resulterar i en framgångsrik produkt. Vi tycker om att vara involverade i den tidiga designprocessen och om det behövs ta över ansvaret för utveckling av prototypen enligt kundens specifikationer, och att med hjälp av CAD ta fram produktionsritningar.

Med en rikedom av kunskap som samlats under många år vid tillverkningen av tekniska plast- och gummikomponenter med höga kvalitetskrav, så har vi en unik kapacitet att erbjuda en design- och utvecklingsservice som motsvarar kraven från våra mest krävande kunder.


CAD kapacitet
För närvarande använder vi oss av ett program, Solid Works 97, som motsvarar kraven från vår egen verktygstillverkning. Detta tillåter oss inte endast att utforma en komponent men ger oss även möjlighet att överföra till IGES filer hos underleverantörer med CAD system för CNC-bearbetning och även till STL filer för snabb prototyputrustning. 2D ritningar kan även sparas i AUTO CAD kompatibelt format, användbart för uppkoppling mot kunder som använder detta.

Följande filformat är tillgängliga:
.IGES .STL .DXF .DWG direkt till UNIGRAPHICS

Vi har också möjligheter att skapa presentationsmaterial för alla detaljer med detaljerad återgivning av ytstruktur för det tidiga utvecklingsarbetet.
 Doppgjutningsvektyg
Doppgjutna stötdämparskydd
Vi är sedan 1995
certifierade enligt
ISO 9002.

 

© Scandinavian Contact AB. Box 137, 518 22 Sandared. Tel. 033-25 87 75. Fax 033-25 88 26. E-post: info@scandinavian-contact.se